Kurser

© Fotograf Maria Lindberg | Fotograf i Uråsa, Växjö | Familjefotograf - Barnfotograf - Bröllopsfotograf - Nyföddfotograf - Gravidfotograf - Djurfotograf

Fotograf Maria Lindberg

KURSER & FÖRELÄSNING

 

GRUNDKURS I FOTO • FORTSÄTTNINGSKURS I FOTO • WORKSHOP I SAGOFOTOGRAFERING • FÖRELÄSNING

 

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan håller jag kurser i fotografering samt workshops i sagofotografering.

Nedan ser du vilka kurser och workshops som är aktuella och kan klicka dig vidare till anmälan.

Jag håller även föreläsning om sagofotografering och mina konstfoton.

FINA ORD OM MINA KURSER & FÖRELÄSNINGAR

 

"Man har verkligen utvecklats en del på blott fyra gånger. Underbart! Bästa kursen!"

"Underbar fotograf som delar med sig av sin kunskap på ett lättsamt och lättlärt sätt i fantastisk kurs med aha-upplevelser på löpande band."

"Maria Lindberg är en miracle worker!"

GRUNDKURS I FOTOGRAFERING

 

Syfte: Att utveckla ditt fotograferande med digital systemkamera.

För dig som vill gå från att fota i automatiskt läge till att kunna fota i manuellt läge.

Mål: Efter kursen ska du kunna fota manuellt, veta hur slutare, bländare och ISO påverkar, utvecklat dina tankar om bildkomposition, bli medveten om hur ljuset påverkar fotot, lära dig placera fokus, veta om vad Lightroom respektive Photoshop är och lite av vad de kan användas till. Denna kurs finns även för dig som är föräldraledig.

Anmäl dig HÄR

FORTSÄTTNINGSKURS I FOTOGRAFERING

 

I första hand för dig som tidigare deltagit i Marias grundkurs "Lär dig fota bra bilder" eller har motsvarande kunskaper. Syftet med kursen är att du ska fortsätta utveckla ditt fotograferande med digital systemkamera samt öka kunskaperna om bildredigering. Målet är att du ska kunna ta porträtt, rörelse, detaljbilder och förstå hur ljuset påverkar bilden samt utveckla ditt sinne för bildkomposition. Du ska också bli säkrare på att importera, sortera och grundredigera bilderna i Lightroom, samt förbereda dem för utskrift.

Anmäl dig HÄR.

WORKSHOP I SAGOFOTOGRAFERING

 

En tvådagars workshop för dig som vill lära dig ta magiskt vackra bilder. Genom att lära dig planera, hitta rätt omgivningar och ljus samt efterbehandla bilderna.

Dag ett fotograferar vi på Huseby bruk och i slottsparken och använder modeller samt rekvisita för att skapa förtrollande foton. Dag två redigerar vi bilderna i Lightroom och Photoshop

 

Anmäl dig HÄR

REDIGERINGSKURS

 

För dig som vill lära dig mer om redigering i både Lightroom och Photoshop. är går vi in djupare i bägge programmen än i tidigare kurser. I första hand för dig som har gått Maria Lindbergs grundkurs och fortsättningskurs eller har motsvarande kunskaper.

 

Anmäl dig HÄR.

FÖRELÄSNING

 

Jag kommer gärna till er och håller en föreläsning samt visar mina sagofoton. Föreläsningen handlar om hur jag planerar mina fotoproejkt, tar fotona samt efterbehandlar dem - helt enkelt hur jag skapar magiska bilder.

 

Vill du veta mer? Mejla mig på fotograf.marialindberg@gmail.com