MENY

Boka julfotografering idag och få minnesvärda julkort

En julfotografering ger dig vackra bilder på dina barn, värdefulla minnen som du kan skicka ut som betydelsefulla julkort till nära och kära. Jag släpper endast 25 platser i år och de förväntas bli uppbokade ganska snabbt.

I år håller jag julfotograferingen i den nostalgiska brukshandeln på Huseby Bruk, där tiden står stilla. På hyllorna hittar du gammeldags karameller och burkar, och du handlar över disk som förr i tiden.

En riktig retro-jul. Perfekt för att skapa stämningsfulla och sagolika foton som väcker julkänslan.

Julfotografering Fotograf Maria Lindberg
Datum & Tid: Tisdag 19 november kl. 14:00–18:10
Julfotografering Fotograf Maria Lindberg

Vackra minnen från barnens jular

Tiden går så snabbt! POFF säger det så har dina små blivit stora. En julfotografering är den perfekta möjligheten att fånga och bevara värdefulla minnen från dina barns olika jular.

Genom att skapa personliga julkort från varje år följer du barnens uppväxt och ser hur de förändras, år efter år. På julbilder där de får stråla som de stjärnor de är.

Detta får du med Julfotograferingen 2024

Julfotografering Fotograf Maria Lindberg

Vad andra säger om sina julfotograferingar

Åh så fin julbilden blev!

Tack så mycket för finaste julbilden från vår dotters första jul 😍

Fotograf Maria Lindberg har tagit magiska julfoton på våra barn.

Marias julfotografering har blivit ett stående inslag i vår familj. Det är så fantastiskt med de olika temana från år till år och den magi som Maria skapar i sin redigering av bilderna.

Från en regnig dag inne i en lada till ett magiskt vinterlandskap där man förväntar sig att Kung Bore ska dyka upp vilken sekund som helst. Det är fantastiskt och så härligt att se sina barn på dessa bilder, precis som i en saga.

Att fota små barn är inte alltid lätt. Maria löser varje situation med ett stort lugn och en känsla av att inget är omöjligt, hon löser det. Inga problem!

Träffa er fotograf, Maria Lindberg

Jag är en erfaren fotograf med över 10 års erfarenhet av att skapa magiska julbilder.

Jag älskar att fånga bilder med mysig julstämning och magisk känsla. Mina julfotograferingar är särskilt omtyckta för den nostaligi och känsla som de väcker, och jag ser till att ditt barn känner sig tryggt och avslappnat under fotograferingen.

Med min passion för att skapa minnen, bevarar jag värdefulla minnen från dina barns jular i sagolika foton.

Fotograf Maria Lindberg

Allt du behöver veta för att boka in er

Välj en tid

Pris: 890 kr
Julfotografering Fotograf Maria Lindberg

Boka din julfotografering idag och få magiska bilder som kan hängas upp i hemmet eller skickas till nära och kära som julkort.

Välj en tid i kalendern nedan som passar dig. Swisha sedan till 123-6210314 och ange ditt namn för att säkra din plats.

Klicka på "Hoppa till nästa tillgängliga datum" och välj en av tiderna:

Vanliga frågor

Kommer vi att hinna få ett bra kort på 10 min?

Ja, det hinner vi!

Allt är förberett och vi stressar inte utan tar det lugnt och ser till så att barnen har roligt och tycker det är spännande. 

Ja! Se det som en rolig utflykt för hela familjen. Den nostalgiska miljön i brukshandeln gör fotograferingen till en unik och stämningsfull upplevelse som blir ett fint minne.

Ja, absolut!

Om det finns fler bilder som du gillar, kan du köpa till extra bilder för 890 kr per bild. Jag redigerar alla extra bilder så att de håller samma höga kvalitet som den första bilden.

Meddela mig gärna under eller innan fotograferingen om du är intresserad av fler bilder.

Du får inte bara tiden för själva fotograferingen, utan också en professionell redigering av julbilden för att se till att varje detalj blir perfekt. Du får en högkvalitativ bild som du kan använda som julkort, printa och rama in, eller spara som ett fint minne.

Dessutom får du en unik upplevelse i en nostalgisk miljö som är förberedd för att skapa den rätta julstämningen. 

Jag har arbetat med barn i många år och det brukar aldrig bli något problem. Jag ser till att hålla fotograferingen rolig och avslappnad, och jag har gott om knep för att få barn att ha roligt och känna sig bekväma. 

Du kommer att få din redigerade bild inom 1-2 veckor efter fotograferingen. Det här ger mig tid att se till att varje bild är perfekt redigerad och redo för att användas som julkort eller för att ramas in.

Det enda du behöver ta med är dig själv och ditt/dina barn!

Vi har julig rekvisita och kläder tillgängliga på plats om ni vill använda dem, men ni kan välja att ta med era egna kläder om ni föredrar det.

Ni kan också ta med godis som belöning till barnen efter fotograferingen om det behövs.