Fotokurser
Fotograf Maria Lindberg

FOTOKURSER | WORKSHOP | FÖRELÄSNING

 

FOTOKURSER • REDIGERINGSKURSER • WORKSHOP I SAGOFOTOGRAFERING • VIDEOKURS • FÖRELÄSNING

 

Lär dig fotografera med systemkamera! Lär dig redigera bilder i Ligtroom och Photoshop! Lär dig ta sagobilder och gravidfoton!

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan håller jag kurser i fotografering och redigering samt workshops i sagofotografering.

Jag har också en videokurs i Gravidfotografering på Moderskeppet.

Workshop i Sagofotografering

 

En tvådagars workshop för dig som vill lära dig ta magiskt vackra bilder. Genom att lära dig planera, hitta rätt omgivningar och ljus samt efterbehandla bilderna.

Dag ett fotograferar vi i vacker miljö och använder modeller samt rekvisita för att skapa förtrollande foton. Dag två redigerar vi bilderna i Lightroom och Photoshop

Läs mer HÄR.

Fota bra bilder! Grundkurs i foto

 

Syfte: Att utveckla ditt fotograferande med digital systemkamera.

För dig som vill gå från att fota i automatiskt läge till att kunna fota i manuellt läge.

Mål: Efter kursen ska du kunna fota manuellt, veta hur slutare, bländare och ISO påverkar, utvecklat dina tankar om bildkomposition, blivit medveten om hur ljuset påverkar fotot och kunna placera fokus där du vill ha det Kursen finns även dagtid för dig som är föräldraledig.

Anmäl dig HÄR

Fota ännu bättre! Fortsättningskurs i foto


I första hand för dig som tidigare deltagit i Marias grundkurs eller har motsvarande kunskaper. Syftet med kursen är att du ska fortsätta utveckla ditt fotograferande. Målet är att du ska kunna ta porträtt, rörelse, detaljbilder, gruppbilder och förstå hur ljuset påverkar bilden samt utveckla ditt sinne för bildkomposition.

Anmäl dig HÄR.

Redigeringskurser i Lightroom och Photoshop

 

För dig som vill lära dig mer om redigering i både Lightroom och Photoshop.  Både för dig som är nybörjare och du som har redigerat en del innan. I Lightroomskursen går vi igenom programmet från början till slut, både urval av bilder, grundläggande redigering och mer avancerad sådan. I Photoshopkursen går vi bland annat igenom lager, byte av himmel, flytta huvuden och att använda overlays. Det är en fördel att gå Lightroomkursen först.

Anmäl dig HÄR.

Lär dig Gravidfotografering!

 

Gå min videokurs på Moderskeppet. I den här kursen berättar jag om hur det går till att skapa vackra gravidbilder. Du lär dig om förberedelser och utlåningsklänningar, locationletande och ljusriktningar, posering och kommunikation. Allt du behöver veta för att ta dig an den unika utmaning det innebär att fotografera en höggravid kvinna.

Klicka HÄR för att komma till kursen.

FÖRELÄSNING


Jag kommer gärna till er och håller en föreläsning samt visar mina sagofoton. Föreläsningen handlar om hur jag planerar mina fotoproejkt, tar fotona samt efterbehandlar dem - helt enkelt hur jag skapar magiska bilder.


Vill du veta mer? Mejla mig på fotograf.marialindberg@gmail.com

© Fotograf Maria Lindberg | Fotograf i Blädingeås, Växjö | Sagofotograf - Gravidfotograf - Barnfotograf - Bröllopsfotograf - Nyföddfotograf