Integritetspolicy
Fotograf Maria Lindberg

Integritetspolicy

Hur hanterar jag dina personuppgifter?

GDPR – Dataskyddsförordningen gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018.

Jag (Fotograf Maria Lindberg) är ansvarig för att de personuppgifter jag hanterar, sparas och hanteras på ett säkert sätt som skyddar mina kunders integritet. Personuppgifterna innefattar:

• Namn, adress, telefonnr, mejladress, fakturor och avtal. Dessa uppgifter sparas för att kunna följa bokföringslagen och underlätta framtida transaktioner mellan kund och fotograf.
• Redigerade bilder och dess rawfiler. Dessa sparas för att kunna erbjuda dig som kund förstoringar och andra produkter i framtiden. Samt kunna marknadsföra min verksamhet (på hemsida och i sociala medier bland annat) och använda bilder i konstnärligt eller utbildande syfte.


Ovanstående personuppgifter sparas på lösenordsskyddad dator och hårddiskar på företaget Fotograf Maria Lindberg samt i lösenordsskyddad molntjänst och lösenordsskyddad mejltjänst.
Personuppgifterna sparas så länge som kundrelationen pågår, det vill säga så länge som fotografen har lagringsansvar.


Jag använder mig av cookies på min hemsida, både mer varaktiga cookies och kortvariga cookies.

En cookie är en textfil som den webbplats som du besöker begär att få spara på din dator (med dator avses även läsplatta och smarttelefon) och som gör det möjligt att identifiera dig som besökare på en webbplats.

Det främsta syftet med mitt användande av cookies är att underlätta analyser av trafiken på min webbplats, marknadsföring samt förbättra min kundservice.

Jag använder mig av Google Analytics som är ett webbaserat analysverktyg samt Facebook pixel. Informationen används för att utvärdera besökares användande av webbplatsen, för sammanställande av rapporter om webbplatsanvändande och för tjänster i anslutning till webbplatsaktiviteter och internetanvändande.

Genom att du har din dator inställd på att tillåta cookies samtycker du till min, Facebooks och Googles användning av cookies på min webbplats.


Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. 
Om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har du rätt att begära att uppgifterna rättas eller raderas.

Vill du ha mer information, ändra dina uppgifter eller anmäla att du inte vill att jag lagrar uppgifter om dig enligt 
ovan är du välkommen att kontakta mig på e-post:
fotograf.marialindberg@gmail.com


© Fotograf Maria Lindberg | Fotograf i Blädingeås, Växjö | Sagofotograf - Gravidfotograf - Barnfotograf - Bröllopsfotograf - Nyföddfotograf