Kurser

© Fotograf Maria Lindberg | Fotograf i Blädingeås, Växjö | Sagofotograf - Gravidfotograf - Barnfotograf - Bröllopsfotograf - Nyföddfotograf

Fotograf Maria Lindberg

KURSER & FÖRELÄSNING

 

FOTOKURSER • REDIGERINGSKURSER • WORKSHOP I SAGOFOTOGRAFERING • FÖRELÄSNING

 

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan håller jag kurser i fotografering och redigering samt workshops i sagofotografering.

Nedan ser du vilka kurser och workshops jag erbjuder och kan klicka dig vidare till mer information samt anmälan.

Jag håller även föreläsning om sagofotografering och mina konstfoton.

FINA ORD OM MINA KURSER & FÖRELÄSNINGAR

 

"Man har verkligen utvecklats en del på blott fyra gånger. Underbart! Bästa kursen!"

"Underbar fotograf som delar med sig av sin kunskap på ett lättsamt och lättlärt sätt i fantastisk kurs med aha-upplevelser på löpande band."

"Maria Lindberg är en miracle worker!"

Fota bra bilder! Grundkurs i foto

 

Syfte: Att utveckla ditt fotograferande med digital systemkamera.

För dig som vill gå från att fota i automatiskt läge till att kunna fota i manuellt läge.

Mål: Efter kursen ska du kunna fota manuellt, veta hur slutare, bländare och ISO påverkar, utvecklat dina tankar om bildkomposition, bli medveten om hur ljuset påverkar fotot och lära dig placera fokus där du vill ha det Denna kurs finns även dagtid för dig som är föräldraledig och vill ta med ditt/dina barn på kursen.

Anmäl dig HÄR

Fota ännu bättre! Fortsättningskurs i foto

 

I första hand för dig som tidigare deltagit i Marias grundkurs eller har motsvarande kunskaper. Syftet med kursen är att du ska fortsätta utveckla ditt fotograferande. Målet är att du ska kunna ta porträtt, rörelse, detaljbilder, gruppbilder och förstå hur ljuset påverkar bilden samt utveckla ditt sinne för bildkomposition.

Anmäl dig HÄR.

Workshop i Sagofotografering

 

En tvådagars workshop för dig som vill lära dig ta magiskt vackra bilder. Genom att lära dig planera, hitta rätt omgivningar och ljus samt efterbehandla bilderna.

Dag ett fotograferar vi i vacker miljö och använder modeller samt rekvisita för att skapa förtrollande foton. Dag två redigerar vi bilderna i Lightroom och Photoshop

 

Läs mer HÄR.

Redigeringskurser i Lightroom och Photoshop

 

För dig som vill lära dig mer om redigering i både Lightroom och Photoshop. Både för dig som är nybörjare och du som har redigerat en del innan. I Lightroomskursen går vi igenom programmet från början till slut, både urval av bilder, grundläggande redigering och mer avancerad sådan. I Photoshopkursen går vi bland annat igenom lager, byte av himmel, flytta huvuden och att använda overlays. Det är en fördel att gå Lightroomkursen först.

 

Anmäl dig HÄR.

FÖRELÄSNING

 

Jag kommer gärna till er och håller en föreläsning samt visar mina sagofoton. Föreläsningen handlar om hur jag planerar mina fotoproejkt, tar fotona samt efterbehandlar dem - helt enkelt hur jag skapar magiska bilder.

 

Vill du veta mer? Mejla mig på fotograf.marialindberg@gmail.com