Om Maria

© Fotograf Maria Lindberg | Fotograf i Uråsa, Växjö | Familjefotograf - Barnfotograf - Bröllopsfotograf - Nyföddfotograf - Gravidfotograf - Djurfotograf

Fotograf Maria Lindberg
Sagofotografering, barnfotogarfering av fotograf Maria Lindberg

HÖR AV DIG!

 
 
 
 

OM MARIA

Som fotograf vill jag skapa värme, magi, närhet och sagolika minnen.

Min bildstil inspireras av bland annat John Bauers konst. Med kameran i hand blir jag en sagoberättare och konstnär som söker en trolsk stämning.

 

Jag är familjefotograf, barnfotograf, sagofotograf, nyföddfotograf, gravidfotograf och bröllopsfotograf. Lärande ligger mig varmt om hjärtat och jag har flera olika fotoutbildningar och workshops samt håller föreläsningar om min sagofotografering.

 

Jag är väldigt mån om att mina kunder ska få en bra upplevelse från början till slut. Därför lyssnar jag till hur varje kund vill ha det och anpassar fotograferingen efter det. Jag är med kunden genom hela processen och ser till att själva fotograferingen blir en lika rolig upplevelse som bilderna blir vackra när de levereras till kunden som färdig produkt. Jag lägger mycket tid och energi på efterbehandlingen av bilderna, för att ge dem vacker finish och känsla. Kvalitet och personligt bemötande är oerhört viktigt för mig, och jag lämnar ingenting åt slumpen.

 

Mina två döttrar är en stor inspirationskälla i mitt fotograferande. De både utmanar och hjälper mig i min utveckling som fotograf och jag vill ständigt fortsätta förmedla min kärlek till dem genom mina bilder av dem.

 

 

Jag är medlem på barnfotografer.se

 

Jag finns på fotografsverige.se