Om Maria

© Fotograf Maria Lindberg | Fotograf i Blädingeås, Växjö | Sagofotograf - Gravidfotograf - Barnfotograf - Bröllopsfotograf - Nyföddfotograf

Fotograf Maria Lindberg
Sagofotografering, barnfotogarfering av fotograf Maria Lindberg

HÖR AV DIG!

 
 
 
 

OM MARIA

Som fotograf vill jag skapa magi och sagolika minnen.

Med kameran i hand blir jag en sagoberättare och i efterarbetet med bilderna är jag en konstnär som målar en trolsk stämning.

 

Jag är sagofotograf, gravidfotograf, familjefotograf, barnfotograf, nyföddfotograf och bröllopsfotograf. Lärande ligger mig varmt om hjärtat och jag har flera olika fotoutbildningar och workshops samt håller föreläsningar om min sagofotografering.

 

Jag är väldigt mån om att mina kunder ska få en bra upplevelse från början till slut. Jag är med dig som kund genom hela processen och ser till att själva fotograferingen blir en lika rolig upplevelse som bilderna blir vackra när de levereras till dig som färdig produkt. Jag lägger mycket tid och energi på efterbehandlingen av bilderna, för att ge dem vacker finish och känsla. Kvalitet och personligt bemötande är oerhört viktigt för mig, och jag lämnar ingenting åt slumpen.

 

Mina två döttrar är en stor inspirationskälla i mitt fotograferande. De både utmanar och hjälper mig i min utveckling som fotograf och jag vill ständigt fortsätta förmedla min kärlek genom mina bilder av dem.

 

 

 

 

Jag är medlem på barnfotografer.se

 

Jag finns på fotografsverige.se