Privatlektion på distans

PRIVATLEKTIONER på distans

Videosamtal live via dator

Vill du utvecklas inom redigering, som fotograf eller bygga upp en fotoverksamhet? Missa inte möjligheten att ta privatlektioner med mig live via datorn!
Du får en exklusiv privatlektion med mitt fokus helt och hållet på dig och dina behov. Kan genomföras utan geografiska eller andra begränsningar. Du sitter hemma vid din dator, jag sitter hemma hos mig - vi pratar, ser varandra och kan dela varandras skärm för att följa med i redigering och genomgångar.


Efter kursen får du möjlighet att bli medlem i Fotograf Maria Lindbergs facebook-grupp med tips och råd, inspirationoch härlig stämning!


Kurser att välja på:


Redigera sagolikt

2-timmarslektion:
Du hänger med mig när jag redigerar en bild och kan ställa frågor under tiden. Jag visar och berättar precis hur jag jobbar och förklarar alla steg lugnt och metodiskt så att du hänger med. Du får gärna anteckna också.
Du får min övningsbild i raw-format så att du efter lektionen kan träna på att redigera den bilden du just sett mig redigera.
Du får en pdf med alla redigeringsstegen sammanfattade + mina tips och tricks.
Redigeringen sker i Lightroom och Photoshop.
Denna lektion är ej tillåten att spela in.

3-timmarslektion:
Du hänger med mig när jag redigerar en bild och kan ställa frågor under tiden. Jag visar precis hur jag jobbar och förklarar alla steg lugnt och metodiskt så att du hänger med. Du får ju gärna anteckna också.
Sedan hänger du med när jag redigerar en eller flera av dina bilder och ger dig feedback på dem.
Du får min övningsbild i raw-format så att du efter lektionen kan träna på att redigera den bilden du just sett mig redigera, utöver att träna på dina egna bilder.
Du får en pdf med alla redigeringsstegen + mina tips och tricks.
Redigeringen sker i Lightroom och Photoshop.
Denna lektion är ej tillåten att spela in, förutom delen där vi redigerar din bild.


Jobba som fotograf
3 timmar

Vill du jobba som fotograf eller gör du det redan men vill utveckla din verksamhet? Vill du jobba mot privatkunder inom familj, barn, nyfödd, gravid, bröllop och dylikt? Vill du jobba på ett ekonomiskt hållbart sätt och hitta din nisch? Vill du få råd om hur du kan tänka kring prissättning, kundkommunikation, fotopaket, produkter, marknadsföring, sociala medier med mera? Då är detta kursen för dig!
Vi anpassar kursen efter där du är just nu. Vi går igenom din verksamhet, hur den ser ut idag och hur du vill att den ska se ut. Jag delar med mig om hur jag byggt upp min framgångsrika verksamhet och ger dig verktyg att bygga din.
Denna lektion är ej tillåten att spela in, men du kommer att få en pdf som sammanfattar mina råd och tips.


Vad behöver du ha?
En dator med kamera och högtalare + mikrofon
Appen zoom eller skype installerat (Det är gratis och enkel att arbeta med på alla datorer, mobiler och surfplattor. Du får instruktioner om hur du använder zoom/skype när du bokat)
Bra internetuppkoppling (annars kan det bli hackigt eller att du förlorar ljudet)


Pris:

Privatlektion på distans 2 timmar = 2800 kr + moms (3500 kr inkl moms)
Privatlektion på distans 3 timmar = 44oo kr + moms (5500 kr inkl moms)

Är ni ett gäng som vill gå lektion ihop (alla sitter ändå vid varsin dator och kopplar upp till samma lektion) kan ni dela på kostnaden för lektionen och endast lägga till 800 kr + moms per extra person.


Hör av dig via formuläret nedan för att boka.

Ange fullständigt namn, adress samt telefonnummer.


 
 
 
 

Villkor för Privatlektion på distans med Fotograf Maria Lindberg• Informationen Fotograf Maria Lindberg delar med sig av vid denna workshop är för enskilt bruk och får inte säljas vidare. Därför är videoupptagning endast tillåten i delar av lektioner där vi jobbar med bilder som tillhör deltagaren. Deltagaren får inte själv hålla kurser där denne delar informationen från denna workshop ett år från denna workshops genomförande.

• Anmälan är bindande. Vid anmälan faktureras avgiften med 10 dagar betalningstid. Om du blir sjuk eller av annan anledning inte kan delta vid den planerade lektionen bokas ett nytt datum och tid in. Betalningen är inte återbetalningsbar.
Du har dock ångerrätt gällande din bokning på 14 dagar från det att du anmält dig, i enlighet med Lagen om distansavtal. Gäller endast om lektionen inte redan är genomförd.•Lektionerna är ej tillåtna att spela in, förutom i de fall som vi redigerar en av dina bilder eller går igenom just din fotoverksamhet.


Avbokning/sjukdom


Kunden kan inte kräva ersättning i händelse av att Fotograf Maria Lindberg drabbas av sjukdom/sjukdomsvistelse/familjetragedi eller liknande händelse och därmed ej kan utföra uppdraget. Istället bokas ett nytt datum in. Om Maria Lindberg inte kan genomföra lektionen alls får kunden tillbaka sin summa som de betalt in.
Lagring av personuppgifter - i enlighet med GDPR
Fotograf Maria Lindberg lagrar och sparar personuppgifter enligt följande:


• Namn, adress, telefonnr, mejladress och fakturor. Detta för att kunna följa bokföringslagen och underlätta framtida transaktioner mellan kund och fotograf.


• Ovanstående personuppgifter sparas på lösenordsskyddad dator och hårddiskar på företaget Fotograf Maria Lindberg samt i lösenordsskyddad molntjänst och lösenordsskyddad mejltjänst.


• Personuppgifter sparas i 20 år eller så länge kundkontakten fortgår


• Som kund har du möjlighet att få dina personuppgifter (förutom de uppgifter som måste lagras enligt bokföringslagen) raderade från ovanstående register. Kontakta i så fall Fotograf Maria Lindberg med denna förfrågan.