Skapa dina egna overlays
Fotograf Maria Lindberg

Kurs: Skapa dina egna overlays!

Fotograf Maria Lindbergs studio, Blädingeås

Välkommen till en halvdags kurs där vi tillsamman skapar overlays som gör våra foton lite extra magiska. Tillsammans har vi roligt i studion och fotar overlays och sedan skapar vi även egna i datorn.
Vi kommer att använda tygblommor och andra föremål som vi fotar mot svart bakgrund för att göra blomsteroverlays, vi fotar bokomslag och andra ytor som blir till texturer och med hjälp av Photoshop skapar vi egna overlays med regn, snö, glitter och lummig inramning.


Datum & tid:

10 februari kl 13.30-16.30


Plats: Fotograf Maria Lindbergs studio, Blädingeås (10 min från Alvesta)


Detta ingår i workshopen:
- Teoretisk genomgång av allt du behöver kunna för att skapa och använda overlays
- Fotografering av föremål mot svart bakgrund för att skapa overlays - du får praktisk hjälp med allt från inställningar till vinklar

- Fotografering av bra ytor att ha som texturer
- Pyssel i Photoshop för att skapa egna overlays, Maria hjälper dig steg för steg
- Du kommer att lämna kursen med 6 egna färdiga overlays som du skapat och kan använda på dina egna bilder samt material och kunskap till att skapa massor av fler egna overlays.

- Endast 5 deltagare vilket ger mycket tid för enskild hjälp


Deltagaravgift: 1500 kr (1200 kr + moms)


DENNA KURS ÄR FULLBOKAD, men gör gärna intresseanmälkan för framtida liknande kurser via formuläret nedan. Ange fullständigt namn, adress och telefonnummer.


Viktigt att du läser villkoren för workshopen nedan.


 
 
 
 

Som deltagare på denna kurs med Fotograf Maria Lindberg gäller följande:

• Vid publicering av bilder med overlays skapade på denna workshop på sociala medier (instagram, facebook etc) samt på kursdeltagarens egen hemsida eller blogg få det gärna framgå att overlaysen är skapade på kurs med Fotograf Maria Lindberg.
• De overlays du skapar på denna kurs är dina att använda fritt.
• Informationen Fotograf Maria Lindberg delar med sig av vid denna kurs är för enskilt bruk och får inte säljas vidare. Därför är videoupptagning förbjuden i samband med kursen och deltagare får inte själva hålla kurser där de delar informationen från denna kurs ett år från denna kurs genomförande.


• Anmälan är bindande. Vid anmälan faktureras antingen hela beloppet med 10 dagar betalningstid. Betalningarna är inte återbetalningsbara. Om du behöver hoppa av kursen måste du sälja din plats för att få tillbaka dina pengar. Om du behöver hjälp med att hitta en ersättare som vill köpa din plats kan Maria Lindberg hjälpa till, men det kostar en avgift på 900 kr + moms. Hittar Maria Lindberg en ersättare åt dig betalas pengarna tillbaka minus avgiften på 900 kr + moms. Du har ångerrätt på 14 dagar från det att du anmält dig, i enlighet med Lagen om distansavtal.


• Förkunskaper: Du ska kunna hantera din systemkamera. Maria ger gärna råd angående inställningar i olika situationer under kursen, men det finns inte utrymme för att förklara hur bländare, slutartid etc fungerar. Du som deltagare behöver kunna grunderna i Photoshop och veta hur lager och lagermasker fungerar för att du ska kunna tillgodogöra dig kursen på bästa sätt. Kan du inte programmen har du möjlighet att lära dig dem genom kurser som Maria rekommenderar på Moderskeppet.

Avbokning/sjukdom

Kunden kan inte kräva ersättning i händelse av att Fotograf Maria Lindberg drabbas av sjukdom/sjukdomsvistelse/familjetragedi och därmed ej kan utföra uppdraget. Istället bokas ett nytt datum in eller får kunden tillbaka sin summa som de betalt in.

Lagring av personuppgifter - i enlighet med GDPR


Fotograf Maria Lindberg lagrar och sparar personuppgifter enligt följande:
• Namn, adress, telefonnr, mejladress och fakturor. Detta för att kunna följa bokföringslagen och underlätta framtida transaktioner mellan kund och fotograf.
• Ovanstående personuppgifter sparas på lösenordsskyddad dator och hårddiskar på företaget Fotograf Maria Lindberg samt i lösenordsskyddad molntjänst och lösenordsskyddad mejltjänst.
• Personuppgifter sparas i 20 år eller så länge kundkontakten fortgår
• Som kund har du möjlighet att få dina personuppgifter (förutom de uppgifter som måste lagras enligt bokföringslagen) raderade från ovanstående register. Kontakta i så fall Fotograf Maria Lindberg med denna förfrågan.


Försäkring

Fotograf Maria Lindberg har Ansvarsförsäkring. Varje deltagare ansvarar själv för att ha personlig olycksfallsförsäkring samt försäkrad kamerautrustning.

© Fotograf Maria Lindberg | Fotograf i Blädingeås, Växjö | Sagofotograf - Gravidfotograf - Barnfotograf - Bröllopsfotograf - Nyföddfotograf