Workshop i Norge 12 juni 2021
Fotograf Maria Lindberg

WORKSHOP Magiska bilder i NORGE


Lär från två fotografer:

Sagofotografering med Maria Lindberg

Familje-/barnfotografering med Frida Nolin

Sola, Stavanger, NORGE

2021

Välkommen till en heldags workshop i sagofotografering och familje-/barnfotografering i Norges fantastiska landskap. Tillsammans med fotografen Frida Nolin håller Maria Lindberg en workshop i Sagofoto och Frida lär ut familje-/barnfotografering. Du lär dig både fotografering och vi visar hur vi redigerar. Det här är en kurs för dig som vill lära dag ta magiskt vackra bilder och göra det tillsammans med Maria och Frida i Norge!


Genom att lära dig planera fotograferingen, hitta rätt omgivningar och ljus, styla med kläder och rekvisita samt samarbeta med och posera dina modeller eller låta dem agera naturligt inför kameran, kommer du att kunna skapa vackra foton direkt i kameran. Vi visar även hur vi tar bilderna steget längre med efterbehandling i datorn som ger den där extra magiska känslan.


Datum: 12 juni 2021
Plats: Frida Nolins studio, Sola, Stavanger, Norge

www.fridanolin.com


Detta ingår i workshopen:
- Teoretisk genomgång av allt du behöver kunna för att skapa magiska foton
- Fotografering av modeller, både människor och djur, i den sagolika norska naturen. Både en sagofotografering med Maria och en barn/familjefotografering med Frida.
- Redigering där vi visar hur vi höjer våra bilder snäppet högre i datorn - en genomgång med Maria och en med Frida.

- Medlemskap i Fotograf Maria Lindbergs facebook-grupp med tips och råd, inspiration och härlig stämning
- Fika, lunch och kvällsmat


Vi startar redan kl 9 på morgonen och håller på till ca kl 21 på kvällen. Det blir en härlig dag tillsammans i studion och ute i naturen!


Deltagaravgift: 10 500 norska kronor (ca 11 000 svenska kronor)

Betalningen delas upp på två fakturor - en från Maria Lindberg (5500 SEK) och en från Frida Nolin (5250 NOK).


ANMÄLAN ÄR BINDANDE och sker via denna länk till Frida Nolin:

https://fridanolin.wufoo.com/forms/z14lab3a18m2ung/


Viktigt att du läser VILLKOREN för workshopen nedan!


VILLKOR

Som deltagare på workshopen Magiska bilder gäller följande:

 • Vid publicering av bilder från denna workshop på sociala medier (instagram, facebook etc) samt på kursdeltagarens egen hemsida eller blogg ska det tydligt framgå att bilden är tagen vid en workshop med Fotograf Maria Lindberg och Fotograf Frida Nolin. Tagga gärna våra respektive facebooksidor eller instagram!

  Bilder fotograferade vid denna workshop får inte säljas/skänkas till tredje part eller användas av kursdeltagare i utställningar, utbildning, fototävlingar eller i andra sammanhang som kan anses likställt med dessa. Upphovsrätten till bilden tillfaller enligt lag alltid den som tagit bilden, men det kreativa upplägget (modeller, kläder, rekvisita, val av plats, användning av ljus, posering och sättande av scenen) är skapat av Fotograf Maria Lindberg och Frida Nolin.

  Informationen Fotograf Maria Lindberg och Fotograf Frida Nolin delar med sig av vid denna workshop är för enskilt bruk och får inte säljas vidare. Därför är videoupptagning förbjuden i samband med workshopen och deltagare får inte själva hålla kurser där de delar informationen från denna workshop ett år från denna workshops genomförande.

 • Du måste bo och verka utanför en 10 mils radie från Stavanger för att få delta på den här workshopen.
 • Anmälan är bindande. Vid anmälan faktureras 50 % av beloppet från respektive fotograf. Betalningarna är inte återbetalningsbara. Om du behöver hoppa av kursen måste du sälja din plats för att få tillbaka dina pengar. Om du behöver hjälp med att hitta en ersättare som vill köpa din plats kan Maria Lindberg och Frida Nolin hjälpa till, men det kostar en avgift på 900 SEK + moms. Hittar Maria Lindberg en ersättare åt dig betalas pengarna tillbaka minus avgiften på 900 SEK+ moms. Du har ångerrätt på 14 dagar från det att du anmält dig, i enlighet med Lagen om distansavtal.


 • Förkunskaper: Du ska kunna hantera din systemkamera. Kursledarna ger gärna råd angående inställningar i olika situationer under kursen, men det finns inte utrymme för att förklara hur bländare, slutartid etc fungerar. Du som deltagare ska kunna grunderna i Photoshop för att kunna tillgodogöra dig kursen på bästa sätt.

  Avbokning/sjukdom
 • Kunden kan inte kräva ersättning i händelse av att någon av kursledarna drabbas av sjukdom/sjukdomsvistelse/familjetragedi/pandemi eller likställd händelse och därmed ej kan utföra uppdraget på utsatt datum. Istället bokas ett nytt datum in för kursen.

  Lagring av personuppgifter - i enlighet med GDPR

 • Fotograf Maria Lindberg lagrar och sparar personuppgifter enligt följande:
 • Namn, adress, telefonnr, mejladress och fakturor. Detta för att kunna följa bokföringslagen och underlätta framtida transaktioner mellan kund och fotograf.
 • Ovanstående personuppgifter sparas på lösenordsskyddad dator och hårddiskar på företaget Fotograf Maria Lindberg samt i lösenordsskyddad molntjänst och lösenordsskyddad mejltjänst.
 • Personuppgifter sparas i 20 år eller så länge kundkontakten fortgår
 • Som kund har du möjlighet att få dina personuppgifter (förutom de uppgifter som måste lagras enligt bokföringslagen) raderade från ovanstående register. Kontakta i så fall Fotograf Maria Lindberg med denna förfrågan.

© Fotograf Maria Lindberg | Fotograf i Blädingeås, Växjö | Sagofotograf - Gravidfotograf - Barnfotograf - Bröllopsfotograf - Nyföddfotograf