Workshop Sagofoto Romelanda 15-16 aug
Fotograf Maria Lindberg

WORKSHOP I SAGOFOTOGRAFERING

Romelanda, Göteborg

Välkommen till en tvådagars workshop i sagofotografering utanför Göteborg. Det här är en kurs för dig som vill lära dag ta magiskt vackra bilder.
Genom att lära dig planera fotograferingen, hitta rätt omgivningar och ljus, styla med kläder och rekvisita samt samarbeta med och posera dina modeller kommer du att kunna skapa vackra foton direkt i kameran. Vi tar dem sedan även steget längre med efterbehandling i datorn som ger den där extra sagolika känslan.


Datum: 15-16 augusti 2020
Plats: Stenhålts lada, Romelanda, Göteborg


Detta ingår i workshopen:
- Teoretisk genomgång av allt du behöver kunna för att skapa sagofoton
- Fotografering av modeller, både människor och djur, i olika miljöer och ljus under guidning av Maria
- Genomgång och praktisk hjälp så att du kan redigera bilder på plats under kursen och ta med kunskapen hem
- Tryckt kompendium med alla stegen i Marias fotografering samt redigering steg för steg.
- Gratis overlays
- Två månaders gratis medlemskap på Moderskeppet (online-utbildning i foto och redigering) med möjlighet att bland annat går mina kurser i Sagolika effekter i photoshop och Gravidfoto (vilket är ett bra sätt att repetera kunskapen du får på workshopen).

- Medlemskap i Fotograf Maria Lindbergs facebook-grupp med tips och råd, inspirationoch härlig stämning
- Snacks, frukt och kvällsmat dag 1. Snack, frukt och matig macka dag 2.


Första dagen startar vi på eftermiddagen och fotograferar i den fotoanpassade ladan Stenhålt och de vackra omgivningarna däromkring och använder modeller samt rekvisita för att skapa förtrollande foton. Andra dagen redigerar vi bilderna i Lightroom Classic och Photoshop.


Vi är en liten grupp på max 8 deltagare. Skulle restriktionerna ändras kommer ett nytt datum för workshopen att sättas längre fram. Skulle du som deltagare blir sjuk har du möjlighet att byta till en annan workshop vid ett senare datum.


Vill du ha tips om boende är du varmt välkommen att höra av dig till Tarja Samuelsson som driver Stenhålts lada på telefon 076 833 37 37.

Det går även att ställa upp husvagn/husbil utanför ladan


Deltagaravgift: 5200 kr + moms (= 6500 kr inkl moms). Betalningen delas upp på två tillfällen.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE och sker via mejl till fotograf.marialindberg@gmail.com eller via formuläret nedan. Ange fullständigt namn, adress samt telefonnummer.


Viktigt att du läser VILLKOREN för workshopen!

 
 
 
 

© Fotograf Maria Lindberg | Fotograf i Blädingeås, Växjö | Sagofotograf - Gravidfotograf - Barnfotograf - Bröllopsfotograf - Nyföddfotograf